HaegensPedia logo wit
HaegensPedia logo

Mandy Smit

Marketing | Project Manager | Reist 300km per dag

Mandy Smit

Mandy is sinds 2018, na haar opleiding Mediavormgeving, fulltime werkzaam in de entertainmentindustrie en heeft zich altijd al verdiept in alles rondom social media en YouTube. Zo is ze altijd al bezig geweest met het opzetten van YouTube-formats, het bouwen van YouTube-kanalen en partnerships opzetten tussen bedrijven en influencers.
In 2019 heeft ze Dylan en Marit ontmoet bij opnames van het YouTube format ‘TANtoe Muzikaal’, van Julia en Humbero Tan. Toen Dylan op zijn Instagram vermeld had dat zij opzoek waren naar een projectmanager en marketing medewerker, heeft ze hier direct op gereageerd.

Sinds begin 2020 is Mandy werkzaam bij Haegens Media en verzorgt ze de marketing rondom de lopende projecten en zorgt ze dat de samenwerkingen met partijen zoals Shoeby, Vanreusel, JBC en Pokémon goed verlopen. Sinds medio 2020 doet ze dit als freelancer vanuit haar eigen bedrijf.

Persoonlijk

Volledige naam:
Mandy Smit
Geboren op:
25 juli 2000
Woonplaats:
Almere
Functie:
Projectmanager en Marketing
Opleiding:
Mediavormgeving

Fun facts

Haegens Media icon
Mandy heeft op 9-jarige leeftijd veel over computers, programma’s en vormgeving geleerd toen zij het computerspel ‘Habbo’ speelde. Ze maakte hier regelmatig grafische uitingen voor en was deel van het Habbo-radio team.

Haegens Media icon
Mandy heeft een enorme verslaving aan de McDonalds. Ze heeft zelfs McDonalds sneakers, sokken, telefoon accessoires etc.

Haegens Media icon
Naast de McDonalds is satésaus is Mandy haar favoriete eten, ze eet dit met ALLES. Ja echt, zelfs op pannenkoeken.