Haegens Media
Haegens Media

1 miljoen views op Wacht FF!

Geschreven door Marit op 5 juli 2022

Precies een jaar geleden begonnen wij met de opnames van de online dramedyserie Wacht FF. Een serie over zes jongeren die in de wachtkamer van een psychologenpraktijk wachten op hun psychische behandeling.

Als Haegens Media vonden we het belangrijk om aandacht te besteden aan de lange wachtlijsten in de jeugd GGZ. Niet op een belerende, informele toon, maar met een combinatie tussen comedy en drama waarmee het een brede doelgroep kan bereiken. Zes jongeren, ieder met hun psychische aandoening en hun eigen verhaal, gespeeld door de talentvolle en populaire acteurs Quinty Misjiedan, Hamza Othman, Nick Golterman, Jolijn Henneman, Ridder van Kooten en Roxanne Kwant. Een geweldige cast die met veel passie aan het project gewerkt hebben.

Voor Haegens Media, cast & crew was het geen simpele productie. Door corona hebben we tweemaal de opnames stil moeten leggen en alle zeilen bij moeten zetten om de serie daarna wel gedraaid te krijgen. Gelukkig had iedereen zo’n hart voor dit project waardoor alle scènes toch gedraaid konden worden en we nu terug kunnen kijken op een zeer succesvolle serie. Want naast het feit dat we meer dan een miljoen views hebben met Wacht FF, zijn de persoonlijke reacties van kijkers die steun en herkenning vinden in de afleveringen & een nominatie van de Telivizier-ster Online-videoserie een grote waardering voor ons werk.

Nieuwste blogs