Haegens Media
Haegens Media

Over Haegens Media

Haegens Media is een online videoproductiebedrijf, gespecialiseerd in het creëren van online entertainment. Het bedrijf is opgericht door Dylan Haegens die al van jongs af aan geïnteresseerd was in het maken van video’s. Met de camera van zijn opa maakte hij zijn eerste filmpjes die hij na de oprichting van YouTube op dit online videoplatform plaatste. Al snel keken tienduizenden jongeren in Nederland en België naar zijn video’s. Inmiddels kijken er miljoenen mensen per maand naar onze video's via onze diverse kanalen.

Naast onze eigen content, maken we ook videoproducties voor derden. Dit doen wij onder andere voor omroepen, maar ook voor diverse bedrijven. Van fictieve comedyseries tot aan commercials, waarbij onze specialiteit het produceren van 'comedy met een boodschap' is. Wij zijn een jong bedrijf, maar hebben inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring met content creatie. Haegens Media heeft alles in huis: van conceptontwikkeling, scenarioschrijvers en productie, tot aan camera, geluid, editing en design. Op die manier kunnen wij van A tot Z een volledige productie op ons nemen. Met direct contact, snelheid en flexibiliteit maar vooral met onze grootste kracht: enorm veel creativiteit!

Ons team

We zijn jonge makers uit omgeving Noord-Limburg die zich niet beperken tot de regio. Ieder teamlid van Haegens Media is een creatieve duizendpoot die meerdere taken op zich neemt zoals je hieronder kunt lezen. Met dit team zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen online en brengen we met een vlotte manier van werken wel het beste kwalitatieve resultaat.

Kantoor

Het avontuur dat inmiddels is uitgegroeid tot Haegens Media, begon ooit op een zolderkamer. Hierna heeft het team vanuit verschillende kantoren in Venray gewerkt. Nu, 10 jaar later, hebben we de stap gezet naar een eigen kantoor waar we enorm trots op zijn. Dit kantoor biedt ons eindelijk de ruimte om te doen waar we echt goed in zijn: het maken van de gekste en meest creatieve producties!

Join our team!

Samenwerken