Haegens Media
Haegens Media

Dit was 2023 voor Haegens Media

Geschreven door Tim op 11 december 2023

In 2023 hebben we bij Haegens Media een bijzonder maar bovenal fantastisch jaar beleefd, vol hoogtepunten en creatieve mijlpalen. Van toffe nieuwe projecten tot een nieuw view-record met minder content produceren.

Dit jaar trapten we af met het maken van nóg toffere TOP 10’s op ons YouTube kanaal, Dylanhaegens. Een van deze speciale video’s was: 10 dingen die alle kleinkinderen doen. Waarin Dylan en Marit compleet werden omgetoverd tot een oudere versie van zichzelf. Maar dat was niet alles, door onze innovatieve aanpak op Youtube mochten Marit en Tim onze Shorts strategie delen met partners van YouTube, waardoor we anderen inspireerden met onze aanpak. Hierna volgde een tof interview op het blog-platform, Think with Google. 

We waren dit jaar niet alleen digitaal te bekijken. Samen met Shoeby hebben we een nieuwe zomercollectie gelanceerd, waar stijl en creativiteit samenkomen. Een perfecte manier om onze passie voor meer dan alleen video's te delen. De energieke sfeer werd voortgezet met toffe Q&A shows in zowel Nederland als België, waar we de kans kregen om persoonlijk in contact te komen met onze geweldige kijkers.

Onze reis ging verder met de lancering van ons derde en nieuwste stripboek, "Hulp gezocht", waarmee we onze fans mee konden laten tekenen aan de avonturen van Team Dylan Haegens. Trots op ons verleden vierden we in oktober tien jaar TOP 10 video's met een speciale TOP 10 (uiteraard) waarin we terugblikten op de hoogtepunten van het afgelopen decennium. Het was een reis vol herinneringen en successen die we samen met onze community hebben gedeeld.

En wie kan onze nieuwste productie, "Superkrachten voor je hoofd - de film", vergeten? We zitten momenteel midden in de postproductie en kijken er reikhalzend naar uit om deze film in 2024 op het grote scherm te brengen. En zeker niet te vergeten, we behaalden dit jaar de meeste views sinds 2021, en dit keer met minder long form content. Kwaliteit boven kwantiteit en dat heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen.

En alsof dat nog niet genoeg is, zijn de voorbereidingen al in volle gang voor een gloednieuwe serie. Binnenkort onthullen we meer details, dus houd onze kanalen in de gaten. 2023 was een jaar om niet snel te vergeten. 

Nieuwste blogs