Haegens Media
Haegens Media

De film van Dylan Haegens wint gouden film met 100.000 bezoekers!

Geschreven door Dylan op 28 juli 2020

De film van Dylan Haegens is bekroond met de Gouden Film. De film, waarvan Haegens Media co-producent was, trok met zijn film binnen acht dagen meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscopen. Met een uiteindelijke bezoekersaantal van 330.000 kijkers was het de meest succesvolle familiefilm van 2018.

Inmiddels is de film te zien op Netflix, waar hij na lancering al snel een van de populairste films in Nederland was.Plot:
Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube-kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan stukken beter.De laatste tijd is IJsbrand wel erg snel met het uploaden van videos, zo snel dat het verdacht aan het worden is. Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt het geheim van IJsbrand. Ze besluiten om zijn geheim ook eens te proberen. Het lijkt een perfecte oplossing, maar dit loopt totaal anders dan gepland. Vriendschap en liefde worden op de proef gesteld en Dylan moet alles op alles zetten om zijn vrienden en het succes niet te verliezen.

Nieuwste blogs