Haegens Media
Haegens Media

Haegens Media en de week van de Mediawijsheid

Geschreven door Tim op 13 november 2023

Deze week, van 10 t/m 17 november, staat in het teken van de week van de Mediawijsheid. Een week waarin er extra aandacht wordt besteed aan het vergroten van mediawijsheid, het bewust omgaan met media en het veilig navigeren door het digitale landschap. Bij Haegens Media nemen we dit thema uiterst serieus en willen we benadrukken hoe belangrijk het is om verantwoord met media om te gaan.

Snel veranderend digitaal landschap

In een tijd waarin de wereld zich in rap tempo digitaliseert en technologische ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen, is het cruciaal om bewust en wijs om te gaan met media. Haegens Media zet zich niet alleen in voor het creëren van hoogwaardige en vermakelijke content, maar ook voor het stimuleren van mediawijsheid bij onze kijkers en volgers.

We begrijpen dat onze content door een divers publiek wordt bekeken, van jong tot oud. Daarom vinden we het essentieel om ervoor te zorgen dat onze inhoud geschikt is voor alle leeftijden. We nemen actief maatregelen om ervoor te zorgen dat onze video's en andere content voldoen aan hoge normen van veiligheid en geschiktheid.

Kijkwijzer

Sinds kort maken wij gebruik van Kijkwijzer-icoontjes om duidelijkheid te scheppen over de inhoud van onze video's. Haegens Media blijft zich inzetten voor een positieve digitale ervaring. Samen kunnen we bijdragen aan een gezonder en veiliger online landschap voor iedereen.

Nieuwste blogs