Haegens Media
Haegens Media

Nieuwe Dylan Haegens X Shoeby zomercollectie 2023!

Geschreven door Milou op 18 mei 2023

Dylan Haegens heeft op woensdag 10 mei zijn nieuwe zomercollectie in samenwerking met Shoeby gelanceerd. Kinderen hebben tijdens een Meet & Greet bij Shoeby filialen in Asten en Veldhoven op deze dag de items voor het eerst mogen bewonderen. De collectie staat in het teken van kleurrijke contrasten, street style prints en juicy artworks. Het is de vierde collectie die Dylan samen met Shoeby op de markt brengt.

Na het succes van de ‘Team-tosti’ en de ‘Space Invaders’ collectie, is het tijd voor een nieuwe zomerse collectie: The Fresh Fruit Club. Honderden kinderen stonden woensdag tijdens de release dag in de rij bij de Shoeby filialen in Asten en Veldhoven om een glimp op te vangen van Dylan, Rick en de nieuwe kledingitems.

The Fresh Fruit Club
De nieuwe Shoeby X Dylan Haegens zomercollectie bestaat uit zomerse elementen. Zo voeren de kleuren grasgroen, citroengeel, helderwit en denim de boventoon. Daarnaast staan er op verschillende kledingstukken verwijzingen die te herleiden zijn naar Dylan, zoals Hey!, Later! en Zachte G. Naast regisseur en Youtuber, kan Dylan zichzelf nu ook fashiondesigner noemen, want hij heeft écht onderdeel uitgemaakt van het ontwerpteam en bepaalde samen met de ontwerpers van Shoeby hoe de collectie eruit ging zien. De kledingstukken uit de nieuwe collectie gaan samen met Dylan zijn eigen kledingstijl. Stiekem heeft Dylan ook één favoriet kledingitem uit de collectie, namelijk het denim overhemd. Shop nu jouw favoriet online en in bijna alle Shoeby winkels. Alle items zijn verkrijgbaar in maat 122 t/m 176. De sokken verschijnen in maat 31-34 en 35-38.

Nieuwste blogs