Haegens Media
Haegens Media

Superkrachten voor je hoofd ging in première!

Geschreven door Marit op 9 juli 2024

Zaterdag 6 juli ging onze nieuwe film Superkrachten voor je hoofd grootschalig in première. Met in totaal 7 zalen in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en 2 voorstellingen in Venray, hebben op de premièredag meer dan 2.000 mensen de film al gezien.

Het was een spannend moment voor ons als Haegens Media, nadat wij al drie jaar bezig zijn met de productie van de film. De reacties van de eerste bezoekers waren dan ook overweldigend. Veel mensen lieten weten dat ze naast hardop gelachen, ook een traantje hadden weggepinkt.

Na een fantastische publiekspremière in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, vertrokken wij naar Venray voor een première met genodigden. Het was bijzonder om de film te laten zien aan onze families, vrienden en mensen die iets voor Haegens Media hebben betekend. Want juist met de steun van vele mensen uit Venray zijn wij als Haegens Media gegroeid en hebben we deze film kunnen produceren.

Superkrachten voor je hoofd is vanaf 10 juli te zien in bioscopen in Nederland en België. Op 10, 13, 14 en 17 juli gaan Dylan en andere castleden nog langs diverse bioscopen tijdens een speciale cast tour.

Nieuwste blogs