HaegensPedia logo wit
HaegensPedia logo

Carla Brugman

Interimmanager | Maker van Marit

Carla Brugman-Rustenburg

Carla is geboren in Amsterdam, maar woont al bijna haar hele leven in Limburg. Getrouwd met Peter en twee dochters, Suzanne en Marit. In een heel ver verleden bij een notaris gewerkt. In de jaren dat de dochters thuis woonden pianoles gegeven en lekker voor de kids gezorgd. De afgelopen 20 jaar actief geweest in de politiek. Als raadslid, wethouder, statenlid en als gedeputeerde in Limburg. Van begin af aan is zij verbonden aan de stichting Durf Te Vragen als voorzitter. Af en toe werkt zij voor een gemeente als begeleider bij bestuurlijke vernieuwing. Verder volgt ze een opleiding tot toezichthouder en loopt daarvoor stage bij een welzijnsorganisatie. In haar dorp heeft ze, samen met vele anderen, een speeltuin en een jeugdsoos opgezet en momenteel kookt ze een paar keer per jaar voor 30 ouderen een driegangen maaltijd. Haar specialiteit is Chinees. In de vrije tijd gaat zij graag met manlief met de camper op pad. Maar bovenal geniet zij van hun twee kleinkinderen, die bij opa en oma in dezelfde straat wonen. Zij kijkt enorm uit naar het derde kleinkindje. Dat is de reden dat zij interimmanager is bij Haegens Media. Zij neemt gedeeltelijk de taken over van Marit gedurende haar zwangerschapsverlof. Zij neemt niet de schrijftaak over, omdat ze wel kan schrijven, maar niet met zoveel humor.

Persoonlijk

Volledige naam:
Carla Brugman-Rustenburg
Geboren op:
26 februari 1958
Woonplaats:
Blitterswijck
Opleiding:
Gymnasium
Functie:
Interimmanager

Fun facts

Haegens Media icon
Bij de NOS heeft ze, toen ze nog piepjong was, gewerkt als fotomodel.
Haegens Media icon
Carla praat geen Limburgs maar heeft jarenlang in dialect carnavalsliedjes gezongen, begeleid en opgetreden met een carnavalsgroepje.
Haegens Media icon
Carla kreeg als kind het advies om naar de Toneelschool te gaan, dat heeft ze niet opgevolgd, maar speel soms graag een rol.