HaegensPedia logo wit
HaegensPedia logo

Maud van Erp

Productie | Redactie | Karaoke koningin

Maud van Erp

Deze geboren en getogen Weertenaar doet de productie voor Haegens Media. Zodra het script af is, pluizen Dylan en Maud dit samen uit. Zij regelt dan alles wat er voor nodig is om de video te kunnen maken: draailocaties, props, acteurs, kleding. Maar ook dat de crew hun werk kunnen doen: draaiboeken, quitclaims, callsheets en een voedzame catering. Maar hoe komt deze Weerter's Original dan in Venray terecht? Nou, dat is best een leuk verhaal: in 2015 werd Maud tot over haar over verliefd op Jord. En die was afkomstig uit, jawel, het mooie Venray. Na vijf jaar samen werd het tijd om te gaan samenwonen, maar wilden ze eigenlijk beiden in hun geboortestad blijven. Maud wilde uiteindelijk toch wél verhuizen, op voorwaarde dat ze een vette baan zou vinden. Eén open sollicitatie later, en de rest is geschiedenis.

Van jongs af aan heeft Maud een voorliefde voor podiumkunsten, video's en foto's maken en creatief bezig zijn. Na vier jaar op een creatieve opleiding te hebben gezeten, had ze de keuze gemaakt om een managementopleiding te gaan doen. Toch bleef het kriebelen om creatief bezig te zijn. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan: zo liep ze een half jaar stage bij een evenementenbureau in Dublin en haalde ze een schoolopdracht binnen waarmee ze voor Amsterdam Dance Event naar Colombia mocht afreizen. Bij Haegens Media is ze dus helemaal in haar element. Mooie ideeën omzetten in praktische en haalbare plannen. Hard werken aan mooie projecten met een fantastisch team, wat wil je nog meer? Nou, det ve heej op kantoeër es waat dékker plat zoeëje kalle!

Persoonlijk

Volledige naam:
Maud van Erp
Geboren op:
26 mei 1996
Woonplaats:
Merselo
Opleiding:
Medewerker Evenementenorganisatie, Bachelor of Business Administration | Facility Management
Functie:
Productie

Fun facts

Haegens Media icon
Maud is een carnavalsvierder in hart en nieren. Ze heeft zelfs al twee carnavalsnummers gemaakt!
Haegens Media icon
In de video's wordt altijd gedaan alsof Maud de slechtste kok ter wereld is. In werkelijkheid schuift het team geregeld maar al te graag bij haar aan.
Haegens Media icon
Op haar eerste werkdag had Maud een cafetière in haar tas had gestopt, omdat ze bang was dat er niemand koffie dronk.