HaegensPedia logo wit
HaegensPedia logo

Teun Peters

Camera | Acteur | ICTeun

Teun Peters

In 2007 uploadde Teun zijn eerste video, gemaakt met de camera van zijn opa, op internet. De interesse voor camera en bewegend beeld werd geboren. Hij wist het zeker: ik wil cameraman worden. Na het behalven van zijn HAVO-diploma is Teun de opleiding Audiovisuele Media gaan volgen aan de HKU waar hij zijn bachelor of arts behaalde.

Teun is het eerste lid van Team DylanHaegens en dus al een hele tijd werkzaam binnen het bedrijf. Teun en Dylan hebben elkaar leren kennen via Hyves. Dylan zocht een cameraman die hem kon helpen met zijn Youtube-kanaal.

In eerste instantie was het de bedoeling dat Teun vooral achter de camera aan de slag zou gaan. Maar bij gebrek aan acteurs en figuratie was hij steeds meer te zien in de video’s. Sindsdien is Teun erg populair onder de kijkers, met name de grappen met betrekking tot zijn lengte doen het erg goed. Inmiddels heeft Teun zijn eigen bedrijf waarbij hij regelmatig werkt als freelancer voor Haegens Media. Daarnaast faciliteert Teun livestreams en geeft hij gastlessen op scholen en organisaties over mediawijsheid. 

Persoonlijk

Volledige naam:
Teun Peters
Geboren op:
8 december 1993
Woonplaats:
Nijmegen
Opleiding:
Bachelor of Arts | Audiovisuele Media
Beroep:
Cameraman, acteur, spreker, ondernemer

Fun facts

Haegens Media icon
Teun zijn bijnaam is ICTeun
Haegens Media icon
Teun is de eerste van Team DylanHaegens die een kind heeft
Haegens Media icon
De katten van Teun zijn inmiddels net zo bekend als Teun zelf