HaegensPedia logo wit
HaegensPedia logo

Tim Schoeber

Marketing | Social media | Beunhaas

Tim Schoeber

Tim is een echte duizendpoot. Vanaf jongs af aan is hij bezig met alles rondom beeld en geluid. De online wereld vond hij al snel interessant en vooral het opkomende platform ‘YouTube’. Tim maakte samen met zijn broertje videootjes in de tuin die hij later bewerkte in Windows Movie Maker (maar goed dat deze nergens online te vinden zijn…). Na de basisschool ging Tim naar het Citaverde College in Horst. Een echte groene opleiding. Dit vond Tim fantastisch om te doen: lekker buiten bezig zijn. In leerjaar 3 begon de online wereld weer meer te kriebelen en liep Tim stage bij een webdesign bureau. Nu wist hij het, “Ik wil hier meer mee gaan doen”, en zo ging Tim naar het SintLucas in Eindhoven.

Tijdens zijn studie ‘Interactief vormgever’ heeft hij stage gelopen bij Haegens Media en is sindsdien niet meer weggegaan. Nu denk je, interactief vormgever? Tim heeft een brede opleiding gedaan van design tot aan film en is uiteindelijk afgestudeerd als… Interactief vormgever!

Begin 2018 heeft Tim zijn afstudeerstage gedaan bij Haegens Media. Na de zomer van 2018 bleef hij hangen als freelancer en begin 2019 begon Tim fulltime bij Haegens Media als geluidsman en editor. En vanaf  2022 is Tim verantwoordelijk voor de marketing.

In zijn vrije tijd is Tim veel te vinden op de voetbalvelden, luistert hij veel muziek en houdt alles in de gaten rondom social media!

Persoonlijk

Volledige naam:
Tim Schoeber
Geboren op:
06 augustus 1998
Woonplaats:
Horst
Opleiding:
Vormgeven, Media & Technologie (Interactief vormgever)
Functie:
Marketing, social media, beunhaas

Fun facts

Haegens Media icon
Tim heeft op een ‘boeren’-middelbare school gezeten en heeft destijds examen gedaan in stoep leggen, lassen, metselen en tuinonderhoud.
Haegens Media icon
Tim zat in ‘Team Art’ van De Film van Dylan Haegens.
Haegens Media icon
De productie belt Tim regelmatig op om te vragen of hij de bus netjes kan inparkeren of uit onmogelijke en benarde poging tot-fileparkeren situaties redt!