Haegens Media
Haegens Media

Wij gaan een film maken!

Geschreven door Marit op 15 december 2021

Wij zijn hier al een tijdje mee bezig, maar gisteren is het eindelijk bekendgemaakt. Wij gaan samen met Wouter de Jong en Elise Schaap een film maken! De film is gebaseerd op het boek van Superkrachten voor je hoofd, een bestseller geschreven door Wouter de Jong. Het is een doeboek waarin kinderen skills leren om beter om te kunnen gaan met hun emoties. Het bevat onder meer grapjes en challenges die de kinderen samen met hun ouders kunnen doen.

In 2020 werkten wij voor het eerst samen met Wouter aan de Dylan Haegens editie van het boek Superkrachten voor je hoofd. Een erg succesvolle samenwerking met wat ons betreft een waardevolle boodschap die zeker verder onder kinderen verspreid moet worden. Daarom hebben wij besloten om opnieuw de handen ineen te slaan, dit keer voor een bioscoopfilm. Het scenario wordt geschreven door Wouter en Marit, Dylan zal de regie voor zijn rekening nemen en Elise zal in de familiefilm spelen. Haegens Media zal als co- producent een groot gedeelte van het productieproces op zich nemen.

Net als met de boeken willen wij er met deze komische film voor zorgen dat nog meer kinderen mentaal weerbaar worden. Op dit moment gaat er nog te weinig aandacht naar het onderwerp mentale gezondheid van kinderen. Wij krijgen uit reacties veel terug dat het boek daadwerkelijk positief heeft bijgedragen aan de emotionele ontwikkeling van kinderen. Het boek Superkrachten voor je hoofd is inmiddels zelfs al een razend succes in China! Wij gaan met veel energie dit project in en kijken uit naar het eindresultaat. Naar verwachting komt Superkrachten voor je hoofd ‘de film’ in 2024 in de bioscoop.

Nieuwste blogs