Haegens Media
Haegens Media

Zo moeder zo dochter!

Geschreven door Milou op 28 februari 2023


Wie moet de plek van Marit innemen als ze met zwangerschapsverlof gaat? Het is niemand minder dan haar eigen moeder Carla Brugman! Carla gaat begin maart het takenpakket van Marit overnemen binnen Haegens Media.


Marit heeft een prominente rol binnen Haegens Media, die niet zomaar vervangen kan worden. Toen Marit zwanger werd, kwam het besef dat vervanging toch wel noodzakelijk zou zijn. “Dylan en ik hebben een gesprek gevoerd over wie we kunnen inwerken en wie we volledig vertrouwen. Zo kwamen we bij mijn moeder uit”, zegt Marit. Carla was voorheen actief in de politiek en was destijds op zoek naar een nieuwe functie, totdat de telefoon ging. Het was Marit die het verzoek bij Carla neerlegde. “Ik heb er een paar dagen goed over nagedacht, maar ik realiseerde me hoe leuk het kon zijn om mijn dochter te vervangen. Ik voel me vereerd dat er vertrouwen is in mij”, zegt Carla


Nooit te oud om te leren
Carla heeft zich de afgelopen weken ondergedompeld in de gang van zaken binnen Haegens Media. Ze is veel op kantoor aanwezig geweest om aan te schuiven bij meetings en om inzage te krijgen in de mailwisseling en de contracten. De 65-jarige gaat vanaf maart tijdelijk het management van Dylan overnemen wat Marit voorheen deed. Ook zal ze de mail van Marit beantwoorden, schakelen met klanten en andere contacten en bovendien het team aansturen in de paar weken dat Dylan vaderschapsverlof heeft. Ondanks dat er alle vertrouwen is in Carla, vindt ze het best een beetje spannend. “Ik wil Marit en Dylan zo goed mogelijk bijstaan en hen niet teleurstellen. Maar ik hou wel van wat uitdagingen!”, zegt Carla.


Tweede kindje
Het loslaten en uit handen geven van haar taken, is niet niks voor Marit. “Ik heb de afgelopen 8 jaar mijn ziel en zaligheid gestopt in dit bedrijf. Om plotseling voor zo'n lange tijd niet op kantoor te zijn, vind ik moeilijk. Het bedrijf Haegens Media is toch mijn kindje, maar daar komt een nog veel mooier kindje voor terug waar ik ook goed voor wil zorgen de aankomende maanden”, zegt Marit. Met de komst van Carla kan Marit zich volledig ontspannen en voorbereiden op de komst van de kleine meid. “Ik kan niet wachten om haar te zien, te ontmoeten en te knuffelen”, zegt Marit.

Nieuwste blogs