Haegens Media
Haegens Media

10 jaar lang TOP 10 video’s!

Geschreven door Tim op 1 oktober 2023

Al 10 jaar lang is Dylan Haegens een vertrouwd gezicht op YouTube met zijn populaire TOP 10-video's. Het begon allemaal op 18 oktober 2013, toen hij zijn eerste TOP 10-video: ’10 Raarste Verslavingen' online zetten. Deze video was geïnspireerd door een programma op TLC dat destijds de nodige aandacht trok. Maar sinds die bescheiden start heeft Dylan Haegens een indrukwekkende reis afgelegd, en zijn video's hebben zich ontwikkeld tot een toonbeeld van kwaliteit en professionaliteit. En dit allemaal met een klein team vanuit dé media stad van Nederland, Venray. 

Zijn vroege video's waren vaak eenvoudig, met Dylan die de presentatie, het script en de bewerking allemaal zelf deed. Maar één van de meest opmerkelijke veranderingen in de afgelopen 10 jaar is de toename van de kwaliteit van zijn video’s. 

Met de komst van zijn vriendin, en inmiddels zijn vrouw, Marit Haegens-Brugman, begon Dylan een duidelijke verschuiving naar een meer professionele aanpak te maken. Marit bracht niet alleen een nieuwe dynamiek in de video's, maar ze bracht ook haar creatieve inzicht en organisatorische vaardigheden mee. Hierdoor kon Dylan zich meer richten op de inhoud van zijn video's, terwijl Marit de productie en planning van de video's beheerde.

Tegenwoordig werken er ruim 12 mensen aan de productie van de TOP 10-video’s. Redacteuren, cameramannen, geluidsmannen, productie, acteurs, grafisch ontwerpers en andere creatieve professionals. 

Hard werken en de vaardigheid om met de tijden mee te veranderen. Gedurende de 10 jaar heeft hij zijn passie gevolgd en een team om zich heen verzameld dat uitblinkt in het creëren van hoogwaardige content op YouTube. Wij vieren deze maand feest, op naar nog eens 10 jaar! 

Nieuwste blogs