Haegens Media
Haegens Media

Welkom op Haegens Media

Geschreven door Marit op 14 oktober 2020

Welkom op onze vernieuwde website! Hier vind je alles over de producties en samenwerkingen die wij als Haegens Media, het productiehuis van Dylan Haegens en mij (Marit Brugman), hebben gedaan. En dat is ondanks dat we een jong bedrijf zijn al best een behoorlijke lijst. Tijdens de ontwikkeling van deze website stonden we hier zelf ook wel een beetje van te kijken.

De afgelopen jaren hebben wij ons steeds meer ontwikkeld tot een professioneel online videoproductiebedrijf met de focus op online entertainment. Waar Dylan ooit nog vanuit zijn slaapkamertje begon, werken we inmiddels gemiddeld met 12 mensen aan onze YouTube video’s en andere producties.

We zijn trots op alle mooie dingen die we hebben gedaan, zoals de co-productie van de film en onze eigen soapserie Cliffhanger, maar ook op de vele bijzondere samenwerkingen met klanten als Kinderpostzegels en LEGO. En dat delen wij dan ook graag met jou op deze nieuwe website.

Mocht je nou denken: hey, dat is een leuk bedrijf! Daar wil ik werken of mee samenwerken: check dan even onze vacature- en contactpagina!

Nieuwste blogs