Haegens Media
Haegens Media

Zo, het zit er op!

Geschreven door Tim op 20 november 2023

It’s a wrap! Voor de opnameperiode dan. De opnames van Superkrachten voor je hoofd zitten erop. Vanaf vandaag gaat de post productie van start. (Oké, die is stiekem al begonnen) Het is een spannend avontuur geweest, en we kunnen niet wachten om dit aan jullie te tonen.

Achter de schermen werkt het team van Haegens Media nauw samen met de toppers van Newbe en Splendid om deze film tot een succes te maken. Wist je dat onze eigen Rick Vermeulen, Maud van Erp en Tim Schoeber zich ook volgas inzetten voor deze productie? Rick pakt samen met een team van creatieve mensen de VFX voor zijn rekening. Maud en haar rechter hand Myrthe zijn al maanden bezig met productie van de film en Tim neemt samen met Splendid de marketing voor zijn rekening. 

Blijf op de hoogte en vergeet Superkrachten voor je Hoofd niet te volgen op social media voor exclusieve updates, bloopers en meer achter de schermen beelden. We kunnen niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen in de bioscoop voor 'Superkrachten voor je Hoofd’.

Nieuwste blogs